Leid(st)er, mag ik je iets vertellen?, is een zin die jeugdwerkers ongetwijfeld bekend in de oren klinkt. Veelal is het verhaal een leuke anekdote, maar af en toe is de boodschap die het kind komt brengen enorm beladen. Als jeugdwerker zakt de moed je soms in de schoenen, omdat je echt niet weet hoe je best gepast reageert en/of handelt.

Peer Support Vlaanderen steekt jeugdwerkers een hart onder de riem en maakt hen sterker in het bieden van sociaal-emotionele ondersteuning tijdens een vorming op maat.

Heb je vragen over hoe je als jeugdwerker signalen kunt opvangen, of hoe je moet doorverwijzen? Weet je niet goed hoe je een veilige omgeving creëert, of hoe je het welbevinden van jongeren kunt stimuleren? Dan is de vorming ‘Leid(st)er, mag ik je iets vertellen?’ ongetwijfeld iets voor jou!

Wij komen graag langs bij jouw jeugdbeweging, speelpleinwerking… om jullie noden en wensen te vervullen. Aan de hand van jullie vragen en op basis van persoonlijke cases uit jullie werking, werken wij een vorming van 2 uur uit die we nadien bij jullie komen geven.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat peer support ook in het jeugdwerk zijn plek verdient!

Benieuwd naar meer? Neem dan gerust contact met ons op!

-->